Kategorier
Inredning

Inredningsarkitekt i Stockholm designar yogalokal

Anna hade länge längtat efter en egen lokal. Men hur den skulle se ut visste hon inte. Då fick hon oväntat tips om en duktig inredningsarkitekt i Stockholm.

Den nya lokalen låg där som ett oskrivet blad. Anna kände sig både lycklig och lite nollställd. Hon hade drömt om detta så länge och sett en yogastudio framför sig i fantasin. Men hon hade ingen aning om vilka detaljer den skulle innehålla. Vilken färg skulle det vara? Skulle hon ha något på väggarna?

Det kändes lite som att luften gick ur henne och hon blev handlingsförlamad. När hennes bästa vän kom förbi lokalen för att se hur allt fortskred satt Anna lutad mot väggen i rummet som skulle bli yogasal. Vännen vände i dörren och kom tillbaka någon minut senare med varsin takeaway-mugg med gott te. Nu skulle det tänkas inredning. 

Inredningsarkitekt i vänkretsen

Det stod snart klart att de inte skulle komma någonstans. Däremot hade bästa vännen Eva en briljant idé. En av deras gamla klasskompisar hade sadlat om och var nu en duktig inredningsarkitekt i Stockholm. Kanske kunde de ta hjälp av henne. Det visade sig vara ett bra förslag då Eva älskade idén och kastade sig in i projektet.

En månad senare kände man knappt igen lokalerna. Den duktiga inredningsarkitekt som tagit tag i hennes lokal hade gjort ett fantastiskt jobb. Hon hade tagit fram det Anna längtade efter. Stilrent men ändå varmt och ombonat. En plats där hennes yogaklienter skulle känna sig hemma med det samma.