Kategorier
Markiser

Markiser som gör lunchen behaglig i Stockholm

Att sitta och äta sin lunch mitt i den stekande solen är inte optimalt för någon. Genom att skapa en miljö med markiser i Stockholm blir skillnaden enorm.

Restaurangen hade haft ett stort flöde av kunder under alla de månader som gått sedan öppningen. Nu närmade sig sommaren och Hans som var företagets ägare hade stora förhoppningar inför säsongen. Nu skulle hans gäster kunna sitta både inne och ute. Det skulle bli en succé, det var han säker på.

Till en början stämde hans kalkyler. Gästerna älskade att komma och sitta ute i vårsolen. Äta hans goda mat och ibland till och med ha ett möte under måltiden. Många företagare valde företagsluncher hos honom. Men så hände något när kurvan började dala. Plötsligt hade han tomma bord, något som inget hänt tidigare.

Markiser kommer till undsättning

Hans hade varit för upptagen med siffror att han glömt bort att prata med sina gäster. Han borde, när det började bli stilla, ha frågat vad som gjorde att de valde att äta på andra ställen. Då hade han fått veta att det var allt för varmt att sitta mitt ute i solen och äta. Upplevelsen blev inte alls trevlig utan gästerna ville bli klara snabbt och gå.

Det var då som Hans bestämde sig för att kontakta ett företag som jobbar med service av markiser i Stockholm som de även sålde. De kom till hans restaurang och delgav honom sina tankar. I slutet av mötet beställde han nya markiser och även några parasoller. Ryktet gick snabbt när de kom upp och plötsligt började gästerna hitta tillbaka igen. Tänk att det varit så enkelt, han borde ha tänkt på det tidigare. Men istället hade han oroat sig för att det var hans mat som inte var bra nog. Nu kunde han skratta åt sig själv och sin dåliga självkänsla.